Returordning

Uanset hvad er det både nemt og helt gratis for dig at returnere eller ombytte Infant-bleer.

Vil du returnere eller ombytte?

Hvis dit barn er gået en størrelse op, og du har nogle uåbnede pakker af den størrelse, der nu er for lille, har du mulighed for fri ombytning, så du kan returnere bleerne og få en anden størrelse. Hvis dit barn er blevet blefri, og du derfor har bleer i overskud, kan du også frit returnere uåbnede blepakker.


Hvordan returnerer du Infant-bleer, du har i overskud?

Hos Infant.dk får du kundeservice i særklasse. Vi er altid klar til at hjælpe dig. 
Det første, du skal gøre, er at sende os en mail, hvor du kort skriver til os, hvorfor du ønsker at returnere dine bleer og hvor mange, du ønsker at returnere. Når du herefter modtager en returlabel, skal du bare printe den, klistre den på pakken og sende den afsted. Bleerne skal pakkes forsvarligt ind, så emballagen ikke bliver beskadiget. Du kan enten bruge en plasticpose eller en papkasse – det vigtigste er, at returlabelen er synlig og at blepakkens emballage forbliver intakt. Når vi har modtaget bleerne, sender vi enten andre bleer eller penge tilbage til dig (svarende til det antal uåbnede pakker, du har returneret) Står du akut og mangler bleer, er vores kundeservice selvfølgelig også behjælpelig. Vi sender kvit og frit en pakke til dig, som du har inden for 1-2 hverdage.


Vil du støtte småbørnsfamilier med færre ressourcer?

Vi vil gerne hjælpe forældre, hvis børn har en lidt sværere start på livet. Derfor samarbejder Infant.dk med Mødrehjælpen.
I stedet for at returnere bleerne, kan du skrive til os og få en fragtlabel til din nærmeste Mødrehjælpen-butik. Du kan også selv indlevere de uåbnede pakker i din lokale Mødrehjælpen.Vidste du, at en stor del af Mødrehjælpens omsætning går til forskellige tiltag for forældre og børn, der har det svært?
Ved at give bleerne videre, hjælper du andre.
Back to blog