Tilfredshedsgaranti

100% Tilfredshedsgaranti med et Infant-abonnement 

Der er faktisk ikke noget vi hellere vil, end at gøre hverdagen nemmere for dig. Og vi har testet vores produkter, som vi kan stå 100% inde for. Derfor giver vi dig 100% tilfredshedgaranti og fri returordning som Infant-abonnent. 

Din tilfredshed er det vigtigste for os! 

Hvis vores ble-abonnement ikke lever op til din forventninggiver vi dig selvfølgelig pengene tilbage. Du skal bare henvende dig til vores kundeservice indenfor 90 dage fra leveringstidspunkt og forklare, hvorfor du ikke er tilfreds. 

Du kan desuden til hver en tid opsige eller pause dit abonnement. 

Hvordan sender du bleerne retur? 

Du modtager en returlabel, så du kan sende produkterne tilbage kvit og frit. Når vi har modtaget pakken, refunderer vi beløbet indenfor 1-2 hverdage.  

Læs hvad Grith siger om vores bleer   

Som forælder søger du en ble, som kan holde den lille barnenumse tør. I nyere tid og med den viden vi har i dag, søger man i næsten lige så høj grad en miljørigtig ble uden alverdens kemi for at passe godt på dit barn og den verden, som bliver deres.  

Som barnenumse søger du en dejlig blød pasform som giver dig mulighed for at tumle og springe omkring uden følelsen af at gå med et stykke bølgepap imellem benene.  
Markedet for bleer er stort og lover alverdens ting, men med Infants lækre bleer får du og dit barn ALT det ønskede. og så er jeg vild med det diskrete og fine design, som ikke “larmer” og gør meget væsen af sig. Kort og godt den bedste ble jeg har prøvet til dato! 

Back to blog