CERTIFICERINGER

Hos Infant arbejder vi for at skabe produkter, der letter hverdagen for dig som forælder samt sætter en ny standard  for dit barns hud og vores fælles miljø.
Hvis vi kan lave et produkt, der er bedre for børn og miljøet, er det logisk at gøre det. Vores produkter har blandt andet miljømærket Svanen, Astma-Allergi Danmarks Blå Krans og FSC®. Derudover er alle vores produkter dermatologisk testet.

Infants certificeringer er grundstenen i vores virksomhed. De er din garanti for, at vi holder det, vi lover. Vores to kernecertificeringer er den nordiske miljøcertificering Svanemærket og Asthma Allergy Nordic – også kaldet "Den Blå Krans", som du finder på alle vores produkter. 
Lær dem alle at kende her på siden

Infant skaber eksklusive babyprodukter, der tager bæredygtige hensyn til såvel mennesker som miljø. Vores certificeringer er din garanti for, at indhold og indpakning til hvert enkelt produkt er nøje udvalgt - lige fra valg af råvarer og materialer til emballage - og dermed lever op til strenge krav til sundhed og miljø.

Hos Infant går funktionalitet og luksus hånd i hånd.
Vi er stolte af vores certificeringer, og hvis du har spørgsmål hertil, kan du kontakte os.

SVANEMÆRKET

Svanemærket er sammen med EU blomsten et af Danmarks officielle miljømærker, hvis mål er at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion til forbruger. Når du vælger et produkt, der er svanemærket, er du med til at mindske miljøbelastningen, og du hjælper til at drive produktudviklingen i en mere bæredygtig retning. Samtidig kan du være sikker på, at produktet er blandt de miljømæssigt bedste i deres kategori.

Infants svanemærkede ble er skånsom mod barnets hud. Den indeholder ikke parfume eller lotion, og bleen suger så godt, at den føles tør på dit barns hud. 

Læs mere om Miljømærket Svanen på www.ecolabel.dk

FSC

FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC-mærket sikrer, at der ikke fældes mere træ, end skoven selv kan nå at reproducere. Bag mærket ligger et strengt internationalt kontrolsystem, så træet altid kan spores tilbage til de skovområder, det stammer fra. Når du vælger produkter mærket med FSC, er du med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, hvor træet kommer fra. Du støtter samtidig de skovejere, der har valgt at drive skovene med respekt for mennesker og natur.

Læs mere om FSC Danmark på fsc.dk

Asthma Allergy Nordic - Den Blå Krans

Den blå krans er et pejlemærke for dig som forbruger, så du undgår at udsætte din hud for de produkter, der er kendt for at have en særlig risiko for at udvikle hudallergi. Den blå krans stiller krav om, at der ikke må være parfume eller andre indholdsstoffer i produkterne, hvor der er risiko for at give allergi. I produkter med den blå krans finder du derfor ikke syntetisk og naturlig parfume, tilsætning af formaldehyd og formaldehyd-frigører, Kathon, MI eller MCI.

Læs mere om Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic på 
www.denblaakrans.dk

OEKO-TEX®

OEKO-TEX® er verdens førende sundheds- og miljømærkning for tekstiler og ligende materialer. STANDARD 100 by OEKO-TEX®- mærket på produkter viser, at varen er testet og godkendt ud fra de krav, den internationale OEKO-TEX®-forening har stillet. STANDARD 100 by OEKO-TEX® sikrer, at alle komponenter af et mærket produkt er testet for skadelige stoffer.

OEKO-TEX er en frivillig certificerings- og mærkningsordning med fire produktklasser, der har hver sine krav til indhold af skadelige stoffer. OEKO-TEX er verdens førende mærkning for tekstiler og tekstillignende produkter (også halvfabrikata), der er undersøgt for sundheds- og miljøskadelige stoffer. En standard som er langt mere omfattende end lovgivningen i Danmark og EU (REACH) og derfor et godt redskab til at sikre overholdelse af lovkrav for skadelig kemi i produkter.

Læs mere om STANDARD 100 by OEKO-TEX® på www.okotex.dk

DERMATOLOGISK TESTET

En dermatologisk test er en undersøgelse af hudens tolerance overfor et kosmetisk produkt. Testen ledes af en hudlæge og udføres på et uafhængigt testcenter, der følger retningslinjerne fra Cosmetics Europe.

Der testes på mindst 50 frivillige forsøgspersoner i forskellige aldre og med forskellige hudtyper. En afmålt prøve af produktet placeres på huden og dækkes med et plaster. Efter 48 timer fjernes prøven, og det undersøges, om huden har reageret på prøven. Hvis ingen af testpersonerne har reageret på produktet, kan det klassificeres som harmløst i forhold til at forårsage hudirritation.

At et produkt er dermatologisk testet udelukker dog ikke, at en eller flere ingredienser kan forårsage en hudreaktion hos nogen.