Hvad koster et bleabonnement?
Prisen for en måneds forbrug af første klasses bleer - leveret direkte til din dør - er kr. 449,- Hver levering består af 7 pakker bleer (210-140 bleer) og 4 pakker vaskeklude (160 stk.)
Hvor ofte får jeg leveret bleer?

Som udgangspunkt får du din leverance én gang i måneden. Hvis du fx bestiller d. 22., bliver de leveret 1-3 hverdage efter, og fremover hver 4. uge/hver 30. dag. Betalingen følger leveringen. 

Inde på "Min konto" kan du ændre levering. Har du fx behov for levering hver 3. uge, så kan du tilpasse abonnementet. Ændringen skal foretages senest 8 dage før fast levering. 

Hvordan får jeg leveret?
Du får som udgangspunkt altid leveret direkte til din dør. Vi anbefaler at du tilmelder dig ModtagerFlex . Hvis du allerede er tilmeldt, bliver bleerne sat ved dit ønskede sted. Sørg for at det er et tørt sted - gerne med mulighed for overdække og læ.
Hvis du bor i opgang, kan pakken stilles i opgangen, hvis ønsket, og såfremt pakkebudet har adgang.
Er der ikke adgang til opgangen, bliver bleerne leveret ved dit lokale afhentningssted.
Hvor lang tid går der, fra jeg bestiller til første levering?
Første gang du bestiller et bleabonnement, kan du forvente at modtage din første levering 1-3 dages efter bestillingen. Det afhænger af hvilken dag og hvornår på dagen du bestiller - og om det er en hverdag eller i weekenden. Vores lagermedarbejdere sætter en ære i at sikre din levering - men vi synes også de fortjener at holde fri i weekenden.
Hvor mange bleer modtager jeg i alt pr. levering?
I hver levering er der mellem 140 og 210 bleer - afhængigt af hvilken størrelse, dit barn bruger. Desuden får du 4 pakker super bløde engangsvaskeklude med i pakken.  
Vi tager selvfølgelig højde for, at små børn bruger flere bleer end større børn. Der er derfor ikke samme antal bleer i de forskellige pakker/størrelser.
MINI: Str. 2: 7 x 30 bleer/pk.
MIDI: Str. 3: 7 x 28 bleer/pk.
MAXI: Str. 4: 7 x 24 bleer/pk.
JUNIOR: Str. 5: 7 x 22 bleer/pk.
XL: Str. 6: 7 x 20 bleer/pk.
Kan jeg skrue op og ned på mængde?
Du kan ændre hyppigheden af dine leverancer. Du kan fx vælge at få leveret oftere - det kræver blot at du fremrykker leveringen under "Min konto". Din betaling følger din levering. Det vil altid være samme antal bleer, du modtager i en levering.
Er det muligt at få et bleabonnement uden skumklude?

Desværre ikke - endnu. Vores engangsvaskeklude er danskproducerede og certificerede Svanemærket og Astma-Allergy Nordic. De er "hyper soft" og super behagelige mod dit barns hud - både til bleskift og til fx vask af ansigt og andet. 

Det dejligste for dit barns hud, når den skal vaskes, er at nøjes med en klud og vand - når det er muligt. Vi har valgt den svanemærkede skumklud for at undgå at udsætte dit barn for unødig kemi som fx konserveringsmidler. 

Vores svanemærkede skumklude lever op til skrappe krav til indholdet af stoffer, der kan skade miljø og sundhed, og som ikke indeholder farvestoffer eller parfume.
Når du skal på farten kan du medbringe våde skumklude i en tætlukket pose. 
 

Er der nogen binding?
Nej. Ingen bindinger udover at du skal opsige abonnementet senest 10 dage før næste forsendelse. Glipper det, så er vi selvfølgelig behjælpelig. Vi lever af glade og tilfredse kunder, og vi ønsker kun, at du modtager de bleer, du har behov for.
Kan man købe en prøvepakke?

Ja, du kan bestille vores prøvepakke direkte til din dør for 49,- inkl. fragt. Det er en nem måde for dig at finde ud af om et Infant bleabonnement kan leve op til dine forventninger til kvalitet og pasform.  

Hvad indeholder prøvepakken?

Prøvepakken indeholder 1 pakke Infant Premium Bleer i ønsket str. (str. 2, str. 3, str. 4, str. 5, str. 6) 

Hvor mange bleer er der i prøvepakken?

Antallet af bleer varierer i pakkerne alt efter størrelse.  

Str. 2 – 30 bleer/pakke 

Str. 3 – 28 bleer/pakke  

Str. 4 – 24 bleer/pakke  

Str. 5 – 22 bleer/pakke  

Str. 6 – 20 bleer/pakke 

Er der mulighed for at prøve flere str.?

Hvis du er i tvivl om størrelse, er du velkommen til at bestille to prøvepakker med to forskellige størrelser. Tilbuddet om prøvepakken er begrænset til én af hver str. pr. husstand.  

Kan jeg selv styre, hvor ofte bleerne bliver leveret?

Du styrer leveringsfrekvensen. Dvs. at du kan udskyde eller fremrykke fremtidige leveringer, hvis du på et tidspunkt kan se, at mængden af bleer ikke passer jeres behov. Og betalingen følger leveringen. 

Jeg når ikke at bruge alle bleerne, fordi mit barn snart skal skifte størrelse. Kan jeg få færre bleer i første levering?

Du har to muligheder:  

1: Nem ombytning - Står du med pakker i en for lille størrelse, kan du bede om en fragtlabel og sende dem retur. Så sender vi den rette størrelse til dig.  

2: Bestil og paus - Du kan bestille abonnementet i den næste størrelse, dit barn skal bruge, så du har bleerne klar. 
Når du har modtaget bleerne kan du med få klik gå ind og pause dit abonnement. Når dit barn går i gang med at bruge den størrelse, du har fået leveret, kan du aktivere dit abonnement igen. Så skulle det passe til dine behov fremover. 

Hvad gør jeg, hvis jeg vil afmelde?
Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement, så det stopper øjeblikkeligt. Dog skal det senest ske 10 dage før næste levering, hvis du ikke ønsker næste levering.
Hvad gør jeg, hvis jeg vil sætte mit abonnement på pause?
Du kan sætte dit abonnement på pause under "Min konto". Du vælger selv hvor længe du ønsker det på pause.
Hvordan ved jeg, hvornår næste ordre bliver sendt afsted?

For at se og/eller justere på dine fremtidige ordrer, kan du gå ind på “Min Konto”. Her kan du se en liste over datoer for, hvornår de fremtidige ordrer bliver behandlet og pakket. Pakken vil være hos dig 1-2 hverdage efter den angivne dato. 

Kan jeg returnere bleer, som jeg alligevel ikke får brugt?
Uåbnede blepakker kan du ombytte til anden blestørrelse. Du kan også vælge at donere overskudspakker til Mødrehjælpen, og hjælpe andre mødre og børn, der har en lidt vanskeligere start på livet. Gå ind på hjemmesiden og bestil fragt til nærmeste mødrehjælp eller gå selv ned og aflever blepakken. Du modtager info om denne mulighed i den email du modtager om næste levering.
Uåbnede pakker kan selvfølgelig også returneres, så du kan få pengene tilbage. Ring eller send os en mail, så finder vi ud af det. Vi er sat i verden for at hjælpe netop dig - og vi elsker at yde service på absolut første klasse!
Hvad nu, hvis jeg uventet løber tør for bleer?
Du får en påmindelse via mail 8 dage før næste leverance. Hvis du allerede her kan se, at du er ved at løbe tør, så ringer du blot til vores kundeservice på telefon 31 31 99 90 eller sender en mail på info@infant.dk. Så sender vi straks en pakke bleer afsted, som du har 1-2 dage efter - uden omkostning for dig. Bestiller du i weekenden, vil du dog først kunne have pakken tirsdag.
Hvad hvis jeg ved, at vi ikke er hjemme i en længere periode?
Hvis det er inden for DKs grænser, kan du ændre leveringsadresse senest 8 dage før. Vi leverer desværre endnu ikke uden for landets grænser.
Hvad gør jeg, hvis bleerne bliver for små midt på måneden?
Uåbnede pakker kan altid ombyttes helt gratis - så vi er sikre på at du og dit barn har den rigtige størrelse. Størrelsen er afgørende for at bleen kan yde sit bedste. Du kan altid ringe eller skrive til os for at bestille nye bleer akut og få en returlabel til dem, du vil ombytte. Der er 1-2 dages levering.
Kan jeg bestille et abonnement, selvom jeg ikke har født?
Ja, sagtens. Vi anbefaler, at du bestiller str. 2 (mini), som er udviklet til nyfødte. Så har du bleer klar til babys ankomst og skal ikke bekymre dig mere om dette. Derefter kan du sætte dit abonnement på pause, indtil du har født, og abonnementet skal aktiveres igen. Vi hjælper dig gerne med det.
Hvor mange forskellige størrelser er der?
Du finder fem forskellige størrelser, der dækker fra den nyfødte til sidste stadie hvor dit barn smider bleen.
Mini str. 2: 3-6 kg
Midi str. 3: 5-9 kg
Maxi str. 4: 7-16 kg
Junior str. 5: 12-25 kg
XL str. 6: 15-30 kg
Hvordan skal bleen vende?
På forsiden af vores bleer har vi anført bleens størrelse - så siden med tal er forsiden af bleen - og skal være den side, der er foran på dit barn.
Er der tisse-indikator på bleerne?
Kun på str. 2. I starten er det en god hjælp til at vurdere, hvornår bleen bør skiftes. 
Hvor bliver bleerne produceret?
Vores produkter bliver produceret i Danmark (Sønderjylland), hvilket vi er stolte af. Vi leverer bleerne direkte fra fabrikken til din dør.
Hvor bliver skumkludene produceret?
Vores skumklude bliver også produceret i Danmark (Højbjerg), hvorefter de fragtes til ble-producenten i Søndejylland, bliver pakket med bleerne og sendt afsted til dig. 
Skumkluden er "hyper soft" - hvad vil det sige? 

“Hypersoft” er luksuskluden med den ideelle bløde, behagelige følelse mod huden. Den har gode egenskaber i forhold til vandabsorbering, som gør at kluden udvider sig ca. 20% i vand – hvilken giver den bløde fornemmelse.  

Er der skadelig kemi i kludene? 

Vores skumvaskeklude er testet i hht. OEKO-TEX Standard 100. OekoTex Standard 100 er et test-system som sikrer, at produktet er fri for skadelige stoffer. Skumvaskekludene er testet efter klasse 1, der vedrører hudkontakt og babyer. 

Er der parfume i skumkludene?

Nej, der er ikke tilsat parfume til vores skumvaskeklude.

Er der mikroplast i skumkludene?

Skumvaskeklude indeholder ikke mikroplast. Producenten har aldrig anvendt mikroplast. 

Er optisk hvidt i skumvaskekludene?

Nej, der er ikke tilsat optisk hvidt til vores skumvaskeklude. Producenten anvender ikke optisk hvidt i produktionen af skum. 

Hvorfor bliver skumkludene gullige, når de er pakket ud?  

Materialerne er i grundtilstanden hvide til gullige, men gulner yderligere med tiden under indvirkning af lys + ilt. Der er altså tale om en oxideringsproces. 

Kan skumkludene bruges, når de er gule?

Når PUR skum udsættes for lys, gulner det, men dette har normalt ingen betydning for dets egenskaber. Den gule farve er kun kosmetisk og har ingen indflydelse på kvaliteten af skummet.

Kan skumkludene blive for gamle?

Der er udført studier på holdbarhed, som er langt over 2 år i emballagen. Men hvis skumkluden udsættes for lys vil skumkluden gulne. 

Hvorfor er der nogle gange små huller i skumkludene?

Under skumningsprocessen dannes der små celler. Disse celler kan flyde sammen og danne et hul. 

Må man smide skumklude i toilettet?

Nej, skumklude skal bortskaffes sammen med dagrenovation, som efterfølgende sendes til fuldstændig forbrænding på godkendt forbrændingsanlæg. Skumklude har et højt energiindhold, som frigives ved forbrænding, og derfor egner skumklude sig særdeles godt til bortskaffelse ved forbrænding. 

Kan skumkludene give allergiske reaktioner?

Den type skum, som er brugt, er blevet anvendt i mere end 40 år i mange forskellige konsumentprodukter og problemer med allergiske reaktioner som f.eks. kendes fra naturlatex, er ikke rapporteret i forbindelse med brugen af polyetherbaseret PUR skum i vaskeklude. 

Hvad er Astma og Allergi -mærket?

Astma-Allergi Danmarks allergimærkning hjælper dig til at tage et trygt og aktivt valg i forhold til at minimere risikoen for hudallergi. Hos Astma-Allergi Danmarks allergimærkning sidder dygtige fageksperter og vurderer de indholdsstoffer, som er i produkterne. Allergimærkningen bygger på en høj faglighed og en insisterende grundighed, når et produkts allergirisiko skal vurderes. 

Hvad er Nordisk Miljømærke/Svanemærket?

Svanemærket er en af verdens skrappeste miljøcertificeringer. Og mærket gør det enkelt for dig at vælge blandt de miljømæssigt bedste produkter og serviceydelser. For yderligere information henvises til webside: www.ecolabel.dk 

Ved at vælge vores Svanemærkede skumvaskeklude bidrager du til:  

  • En rigere og renere natur 
  • Bedre kemi i hverdagen 
  • Ansvarlig brug af jordens ressourcer 
  • Et mindre klimaaftryk 
  • En bæredygtig fremtid 
Hvad vil det sige, at skumkludene er Dermatologisk testet?

Vores klude er testet på det uafhængige analyse institut Dermatest GmbH i Tyskland. Der er brugt 30 forsøgspersoner uden hudsygdomme og kendte allergier til hver test. Skumvaskekluden klæbes fast på huden på indersiden af armen. Der sidder kluden i 24 timer, hvorefter den fjernes. Huden undersøges nu med det samme (efter 24 timers kontakt), efter 48 og 72 timer. For Certifikat og testrapport henvises til vores producents hjemmeside: www.carpenter.com 

Kan jeg også finde bleerne og skumkludene i en fysisk butik?
Nej, desværre. Du kan kun købe Infant's bleer og skumklude som abonnement på infant.dk. Herved sikrer vi, at du får både bleer og kundeservice på absolut første klasse.
Kan jeg købe gavekort til et abonnement?
Ja, du er velkommen til at sende os en mail, så finder vi en løsning, så du kan give nybagte forældre en god hjælp med på vejen.