Sådan sammensætter du næste levering

Hvor ofte får jeg levering?

Det er helt op til dig og jeres behov.

Vi anbefaler levering hver 4. uge, så har I bleer døgnet rundt indtil næste levering. I takt med at dit barn vokser, bruger I færre bleer. Det har vi taget højde for.

Vælg levering hver 6. eller 8. uge, hvis I har behov for færre bleer. Eksempelvis hvis dit barn bliver passet, og I ikke selv skal medbringe bleer i jeres vuggestue/dagpleje.

Du vælger selv, hvor ofte du ønsker levering. Du kan ændre din leveringsfrekvens eller blot ændre en enkelt dato for næste levering via din personlige konto.

Vores abonnement er så fleksibelt, at du selv kan vælge hvor ofte du ønsker levering - uanset om det er hver uge eller blot hver anden måned.

Du bestemmer selv – alt efter jeres behov.

Kan vi nøjes med kun at få leveret bleer?

Ja, selvfølgelig kan I det.

Startpakken vil dog altid indeholde 4 pakker vaskeklude, da vi virkelig synes du skal mærke hvor silkebløde de er - og så er de også produceret i Danmark.

Som medlem har du en personlig profil, hvor du kan vælge levering med eller uden vaskeklude.

Ønsker I den efterfølgende levering skal indeholde både bleer og vaskeklude, som i startpakken, skal I intet foretage jer.
Ønsker I derimod kun levering af bleer, kan du med nogle få klik ændre dette, så den næste levering kun består af bleer.

Hvis I vælger kun at få leveret bleer, vil I modtage 8 pakker bleer i hver levering.

 

Du kan tage vores online blestørrelses test. Så hjælper vi med at finde den rettet blestørrelse til dit barn ->>