Du kan nemt og smart hver måned få leveret Infants luksuriøse bleer direkte til din dør. Vi har skabt en ble hvor kvalitet er i top og prisen fair.
VÆLG STØRRELSE
Vælg mellem vores blestørrelser, der begynder ved str. 2 (mini) til den nyfødte og går op til str. 6 (XL). Vi guider dig så dit barn altid har den rette blestørrelse, hvilket er afgørende i forhold til en behagelig pasform og effektiv sugeevne.
ALT I BEHØVER

Med vores innovative bleabonnement sikrer vi, at du altid har nok bleer. Som udgangspunkt sender vi en ny levering hver 4. uge.

Hver levering indeholder: 7 pakker bleer og 4 pakker vaskeklude - direkte til døren. 

Levering direkte til døren
Du behøver ikke være hjemme når vi leverer - så bliver det ikke nemmere. Når du tilmelder dig ModtagerFlex, sikrer vi, at din pakke placeres netop der, hvor du ønsker det.
Ingen binding
Du kan når som helst ændre, pause eller opsige dit abonnement. Ingen binding - så enkelt er det. Som kunde hos os binder du dig ikke til noget, men bemærk at opsigelse af næste levering skal ske senest 10 dage før næste levering. Vi sender dig altid en påmindelse via mail 10 dage før næste levering. Du kan opsige dit abonnement her på vores hjemmeside eller ved at kontakte kundeservice.
 
Gratis returnering & ombytning

Vi bytter til enhver tid, hvis dine behov ændrer sig.Vi vægter kundeservice meget højt. Hvis du skulle få bleer i overskud, skal de selvfølgelig ikke gå til spilde. Du kan til enhver tid bytte dine bleer - helt gratis - til en anden størrelse. Eller du kan vælge at donere dine bleer til Mødrehjælpen - det vil glæde flere. Læs mere om vores returordning og samarbejde med Mødrehjælpen.

Tilfredshedsgaranti

Vi gør os umage for at sikre dig den bedste oplevelse på alle parametre. Det gør sig gældende i forhold til vores produkters kvalitet og vores levering. Vi garanterer dig den højeste kvalitet og standard og prioriterer kundetilfredshed højt. Du kan til hver en tid få dine penge retur, såfremt vores produkter eller levering ikke lever op til din forventning. Vi står 100% inde for vores eksklusive produkter, og derfor har du altid 100% tilfredshedsgaranti - læs mere her?

SOS Funktion
Som abonnent har du adgang til SOS-knappen, hvor du kan få hasteleveret en blepakke indenfor 1-2 hverdage, såfremt et akut behov opstår!
 
Leveret direkte fra fabrik
Vores bleer og skumklude er alle produceret i Danmark, hvilket vi er meget stolte af. Det betyder, at vi som de eneste kan levere bleer direkte fra vores fabrik til din dør. Hermed sikrer vi en mere bæredygtig og kort transport.