Diapers. Designed & delivered

Hos INFANT gør vi os umage for at sikre dig den bedste bleoplevelse på flere parametre. Derfor arbejder vi konstant på at opdatere vores produkters kvalitet, samtidig med at vi øger fordelene ved vores abonnementsordning.

Infant er danskproducerede kvalitetsbleer og skumklude på abonnement. Vi leverer varen, bogstaveligt talt.

Med en effektiv leveringsaftale direkte til døren har du outsourcet det praktiske til os. Så kan du fokusere på at være den bedste udgave af dig selv. Hele vejen rundt - og selvfølgelig også som forælder.

Designet til dit liv

Leveret til din dør

Infants bleabonnement er intelligent designet efter dit barns udviklingsfaser, men du er eksperten. Vi tjekker op en uge inden levering, så du altid har kontrol med, at vi sender den perfekte størrelse og dermed pasform til dit barn. Vi bytter til enhver tid, hvis dine behov ændrer sig, og du kan når som helst ændre eller opsige dit abonnement. Vi vægter kundeservice meget højt, så du kan forvente både kvalitet og convenience fra os.

Infants bleer er uden parfume og lotion, da det er unødvendig kemi. For os er kvalitet desuden optimal sugeevne og lækagebeskyttelse, perfekt pasform og ultra blødhed. Det gør en mærkbar forskel. Bleen er rar at have på for dit barn, og du beskytter den fantastisk bløde babyhud.

Det lyder jo meget godt. Det skal selvfølgelig også se godt ud. For os er dansk design ikke kun en markør for premium funktionalitet. Det er også en ledestjerne for vores æstetik på produkterne. Vores grafiske designer skaber de nordiske og stilrene designs på bleerne.

Vores historie

Født bæredygtig

"Jeg har startet INFANT, fordi jeg vil skabe en ble, der sætter en ny standard på markedet og samtidig gør det let og convenient for forældre. En ble, der er mere end bare en ble, hvor vi skaber værdi, der rækker ud over sugeevne og pasform, gennem et fællesskab baseret på vidensdeling. "

Bag konceptet og virksomheden INFANT står Marianne Bjørn. Som tidligere senior category manager inden for baby care hos Dansk Supermarked har hun stor indsigt i tendenser og erfaring inden for markedets babyprodukter. Det er netop denne indsigt, der motiverede Marianne til at blive selvstændig iværksætter og skabe en løsning, der giver forældre et alternativ til de nuværende bleer på markedet.

Designet til dit liv

leveret til din dør

Marianne Bjørn, Grundlægger

Vi fremlægger fakta omkring indhold og betingelser, så forældrene kan træffe den bedste beslutning for deres barn baseret på et oplyst grundlag". 

Derfor har jeg skabt INFANT!