EMBALLAGE

Hos Infant går vi op i at gøre os umage og vi vil gerne gøre det bedre end "godt nok". Derfor går vi op i kvalitet fra inderst til yderst, fra sugekerne og kemi
til den emballage bleen leveres i.

 

Rent produkt - Ren samvittighed

Vi er stolte over vores certificeringer, der betyder, at vi hele tiden er forrest i feltet, når det gælder udvikling i forhold til det miljøaftryk vi som virksomhed - og du som forbruger sætter.

Det er så nemt at udråbe enkelte materialer til skurken, men hos INFANT tror vi på at bruge rene, testede materialer og samtidig opfordre til at emballagen ender de rette steder efter brug. Hos Infant anvender vi plastik til den emballage, bleerne er pakket i. Der kan være mange for og imod i forhold til anvendelse af plastik, som er blevet et af vor tids helt store tematikker, når vi taler bæredygtighed. Men plastik kan i flere tilfælde være det mest bæredygtige alternativ, så længe det sorteres korrekt og ikke ender i naturen eller havet.

Fremtidens emballage

Emballagen, der omslutter Infants bleer er lavet af biobaseret plast. Det betyder at 70% af materialet  består af Braskem fibre, et restprodukt fra sukkerrørs produktion. Den biobaserede plast har præcis samme kvaliteter og egenskaber som traditionel plast, men CO2 udledningen i produktionen er mindsket, i forhold til den traditionelle plastproduktion. 

Egenskaberne fra plastikken er vigtige for at beskytte bleerne mod at suge fugt - der vil mindske sugeevnen, komforten og i sidste ende levetiden på bleen. Det bliver for dyrt for dig som forbruger, da du vil skulle skifte ble oftere og det øgede forbruger af bleer, bliver dermed mindre bæredygtigt, og dyrt for klimaet. 

Infants emballage kan genbruges og genanvendes sammen med traditionel plast. Du kan derfor med god samvittighed sorterer den præcis som du vil gøre med andet plastaffald.

Genanvend papkassen

Når vi taler miljøaftryk er emballage til stadighed en udfordring. Det anerkender vi  på hele branchens vegne. I stedet for at hvile på "Det er nok godt nok" har vi ingen intention om at stoppe her, vi vil stræbe efter "endnu bedre.

Blandt andet derfor leveres bleerne til dig i den samme papkasse de ellers ville blive leveret i til supermarkedet. Der tilføres altså ikke unødig ekstra emballage ved, at bleerne leveres direkte til din dør i stedet. Derudover har vi tænkt over, hvordan du og dit barn nemt kan få glæde af at genanvende papkassen. På indersiden vil du derfor finde stiplede skabeloner til kreativ genanvendelse, leg og nærvær. Pappet er FSC-certificeret, den stærkeste certificering, når det kommer til at sikre bæredygtig produktion og anvendelse af træ.

Vi vil rigtig gerne være så gennemsigte som mulig, i vores proces og arbejde for at udfordre markedet for børnepleje, som vi kender det i dag. Vi vil gerne dele, hvad vi allerede ved, hvad vi lærer og hvordan vi løbende justerer vores produkter og emballage, som vi bliver klogere. Det er for os omsorg og ansvarlighed for både mennesker og miljø.


Startpakkens emballage
Vores startpakke bliver leveret i en CO2-neutral bærepose af bioplast fremstillet i Danmark – en bæredygtig løsning, som samtidig er nem for dig at bortskaffe. Bioplast er lavet på en base af sukkerrør, som vokser hurtigt og optager store mængder CO2, imens de vokser. Posen skal sorteres som almindeligt husholdningsaffald sammen med blepakkens emballage.