Sengetøj til baby og junior

hd wallpaper, pillows, sheets-820149.jpg

Du du skal finde sengetøj til børn og baby kan du med fordel gå med behagelige og rolige farver. Vælg det sengetøj, der passer til dit barns størrelse og behov. Sengetøj til børn er delt op i størrelserne babydyner (70×100 cm) og juniordyner (100×140 cm).

Hvor meget skal mit barn sove?

Søvn er et tilbagevendende tema i de fleste børnefamilier. Ikke mindst mangel på søvn. Men hvordan ved jeg egentlig, om mit barn får nok søvn? Læs vores søvnguide og find ud af, om din baby sover nok. 

Hvordan vasker man sengetøj til børn?

Sengetøj til børn vaskes på samme måde som sengetøj til voksne. Du kan roligt indstille din vaskemaskine til 60 grader, da langt det meste sengetøj tåler den temperatur. Det er dog vigtigt, at du følger vaskeanvisningerne på sengetøjet. 

Hvor ofte skal man skifte sengetøj til baby?

Som en generel tommelfingerregel kan du skifte sengetøj på børneværelset hver 14. dag, som mange også gør det på de voksnes soveværelse. Men hvis uheldet er ude, skal sengetøjet selvfølgelig vaskes – det er klart. 

Når du vasker børnenes sengetøj, er du med til forebygge bakterier og husstøvmider. Børn har det med at gnubbe sig op af hinanden i vuggestuen eller børnehaven og så kan utøjet hurtigt sprede sig. Vask sengetøjet og luft det i haven for at få en dejlig frisk oplevelse ved sengetid.

Hvor meget sengetøj skal jeg bruge?

Hvor meget sengetøj du skal bruge, afhænger af hvor meget du vasker. Er du en hyppig vasker, kan det være en fordel med 4 sæt sengetøj til alle i husstanden:

  • 1 sæt i skabet
  • 1 sæt til vask
  • 1 sæt i brug
  • 1 ekstra sæt – just in case

Shop sengetøj til børn her

Putteritualer for børn og trætte forældre

Hvad stiller man op, når tumlingen ikke vil sove? Det har vi talt med søvnvejleder Karen Kildahl om. Det er blevet til et lille skriv om putteritualer.